Feestcafé in Bussum

Elke week weer zijn wij van donderdag t/m zondag het bekendste feestcafé van het Gooi, gevestigd in Hartje Gooi ‘Bussum’. Wij staan bekend om onze goede en veilige sfeer, dit zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke avond hebben en iedere week weer gezellig hun weekend vieren bij ons! Wij hebben continu leuke acties, gekke thema feesten en altijd een DJ staan achter onze Music Booth. Neem een kijkje op onze instagram voor een sfeerimpressie.

Ons feestcafé stellen wij een aantal keer per jaar open voor onze toekomstige generatie, Geen alcohol en de leeftijd varieert van 12 t/m 15 jaar.
Boemel NXT, For our next generation with the NIX 18 policy! Wij doen dit om de jeugd een plek te geven om eventjes lekker te dansen op de nieuwste hits met de gezelligheid van vrienden en vriendinnen in huiskamer de Boemel.

Liever thuis een feestje? De Boemel sferen maar dan thuis! Heeft u een grote zaal of tuin, wij kunnen ook bij u thuis het feestje tot in de puntjes verzorgen.
Alles van A tot Z geregeld. Denk hierbij aan de tapinstallatie, koelingen, garderobe, geluidsinstallatie, DJ’s, catering, beveiliging en nog veel meer.

Boemel in the MIX, het woord zegt het eigenlijk al .. Elke week gaat de Boemel op vrijdag in de Mix door één van onze gast-DJ’s, op zaterdag wordt de muziek verzorgd door onze Huis-DJ.  4 keer per jaar vindt er een Boemel in the mix XL plaats, dit betreft een evenement die groter wordt aangepakt en er altijd een Special Guest komt. En dit zonder entree geld.